Waar klein groot in kan zijn

Drie jaar geleden zijn een stel enthousiastelingen begonnen met een Montmartre aan de Zaan “Kunst uit de bocht”. Het eerste jaar als ode aan Monet, de Franse Bourgondiër die kunst en business al aan elkaar verbond, een netwerker pur sang. 

De marktkramen die langs de Zaan staan waar amateurs, professionals en galeries een plek vinden. De winkeliers die een plek in hun etalage in ruimde voor de Zaanse kunst. Ieder jaar is er plek voor nieuwkomers, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en natuurlijk de kinderen.

Het was een uitdaging om tussen de twee lockdowns de markt te organiseren maar de meerwaarde die die markt heeft gebracht maakt dat we ieder jaar de schouders er weer onder zetten.

We zijn heel dankbaar dat de gemeente Zaanstad ons ieder jaar weer royaal heeft gesteund maar ook staan zij voor uitdagingen. Daarom zoeken wij nieuwe steunpilaren.

De kunst uit de bocht, het Montmartre die een verbinding brengt tussen de pro’s en amateurs, het publiek laat kennismaken met diverse vormen van kunst langs de Zaan met vrolijke muziek.

Een nieuw evenement in het najaar is Tegendraads, een evenement over textiel. Van schaap naar draad. De eerste editie was zo een groot succes dat dit zelfs kan uitgroeien tot een landelijk evenement.

De dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur.

Schrijf je nu in als sponsor

Na ontvangst van uw aanmelding nemen we contact met u op.

Inschrijfformulier

  Pakket
  ZilverGoudPlatinum

  Sponsors

  Brand Name
  't Kwassie
  Dorpen in Frankrijk