Simone Marusic

Kunstmarkt

Naam: Simone Marusic
Kunstvorm: Haken

Wat 3 jaar geleden begon met de vraag om een gehaakt retro ‘Granny Square’ vestje voor een baby heeft geresulteerd tot een unieke gehaakte vestjes lijn voor jonge kinderen. ByMooma heeft de alom bekende Granny Square vesten voor volwassenen verkleind en passend gemaakt van de allerkleinste baby- tot kleutermaat. Opvallend hierbij is het nette haakwerk en de mooie afwerking.

Wat ByMooma uniek maakt is dat de klant zijn eigen kleurensamenstelling kan doorgeven en desgewenst, afwijkende  breedte- en lengte maten. Qua kleurensamenstelling zijn er oneindige mogelijkheden. Dit resulteert in ,zoals eerder gezegd, een uniek eigen vestje. Behalve vestjes maakte ByMooma ook jurken, rokjes, topjes,

jeans jasjes voor de kids concept store ‘Echt Eigen’. Ook hierbij is het uitgangspunt de Granny Square. Op de braderie zal de winkelcollectie van  ‘Echt Eigen’ te koop zijn met op veel items een leuke korting. Door de vele online bestellingen en de tijd en aandacht dat een mooi vestje vraagt, zal ByMooma stoppen met het haken voor ‘Echt Eigen’. Een mooie kans om een item met korting te scoren.

Dit seizoen is ByMooma, omdat hier ook veel vraag naar is, gestart met gehaakte tassen. Ook deze zullen op de braderie te vinden zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem een preview op de instagram pagina’s : @Bymooma-uniquecrochetforkids en @Bymoomacrochetbag.

ByMooma ontmoet je op de braderie en kan je, desgewenst, een vestje samenstellen en bestellen.

En helaas de kindjes zijn niet te koop;-)

Mooma (@bymooma_crochetbag) • Instagram-foto’s en -video’s

en ByMooma (@bymooma_uniquecrochetforkids) • Instagram-foto’s en -video’s

 

 

 

 

spencers, sjaals en