Monique Faase van Yemanja

Kunstmarkt

Naam: Monique Faase van Yemanja
Kunstvorm: producten van draadjes en wol (gehaakt, gevilt, geknoopt)

Yemanja is het creatieve bedrijf van Monique Faase. Zij maakt van jongs af aan eigen kleding van wol en stof. Nu heeft zij zich vooral toegelegd op freeform werken en wol is daarvoor een prachtig materiaal.

In de kleurrijke kraam van Yemanja vind je unieke kunstige voorwerpen, bloemen, sieraden, tassen en ander woondecor van wol, garen en touw, veelkleurig of juist naturel. Soms zijn er andere natuurlijke materialen in verwerkt, zoals takken en veren. Of kom je ge-upcyclede oude sieraden, dekens en jeans tegen.

Daarnaast verzorgt Yemanja workshops op het gebied van vilten, knopen, haken en meer voor volwassenen en kinderen. In die workshops krijg je alle ruimte om je eigen creativiteit te onderzoeken. Je werkt altijd in kleine groepen zodat Monique je persoonlijk en deskundig kan begeleiden. De gemaakte werkstukken krijgen daardoor meer diepgang.

Bij de kraam op Tegendraads kun je een kleine workshop ‘proeven’. Wil je meer, kijk dan op de website, daar vind je de planning van workshops in Almere. Yemanja komt ook naar je toe voor een workshop op een locatie dichtbij je huis of een workshop op maat, leuk met je familie, vriendinnen of als teamuitje!