Danielle & Marcel Stolk van Quilt&Vilt

Kunstmarkt

Naam: Danielle & Marcel Stolk van Quilt&Vilt
Kunstvorm: Quilt & vilt

Quilt&Vilt is de enige Nederlandse webshop met de volledige collectie effen en langverloopgaren van Kauni. Kauni bestaat inmiddels 25 jaar en heeft een super mooi assortiment breigarens. Alles is 100%wol, en geverfd zonder agressieve middelen te gebruiken. Marcel en Daniëlle geven er vol passie graag informatie over en weten alle ins en outs van deze super mooiewol. Marcel Is de breier in huis, en Daniëlle zoekt uit wat ze mooi vind om te maken en weet precies waar ze het over heeft als u om advies vraagt. En helpt u ook graag met de mooiste kleur combinaties uit te zoeken.

Inmiddels heeft Quilt&Vilt ook een mooie collectie gebreide kleding van Kauni. Alle kledingstukken worden door dames thuis op een breimachine gemaakt. Dit gebeurt in Estland en Denemarken.

Door het mooie verloopgaren is ieder kledingstuk anders. En hebben ze het niet dan staat het ook niet op de site. Want Marcel en Daniëlle vinden allebei dat als je iets besteld, je het eigenlijk gisteren al in huis wil hebben en niet nog weken moeten wachten om te kunnen beginnen.